Pe indragita actrita Carmen Tanase majoritatea inca o recunosc dupa rolul memorabil din serialul romanesc “Mostenirea”. Rolul “Flacaricai” a fost unul memorabil, iar lumea inca o striga asa pe strada. De atunci a mai avut nenumarate roluri, la fel de exeptionale, dar acela a atins inimile oamenilor.

A trecut prin multe incercari de-a lungul vietii, dar mereu a avut puterea sa zambeasca. Aceasta nu a avut in plan sa se faca actrita, ci isi dorea sa devina medic veterinar sau inginer zootehnist. In copilarie a fost greu de stapanit, fiind un copil rebel, dar si-a respectat mereu parintii. Carmen Tanase a studiat Actoria la clasa Olgai Tudorache, iar talentul ei i-a adus nenumarate proiecte, chiar dupa ce a terminat facultatea.

S-a indragostit de criticul de teatru Victor Parhon si au trait o frumoasa poveste de dragoste, incununata de fiul lor, Tudor. Din pacate, sotul sau era cu 17 ani mai in varsta decat ea, iar acesta a decedat cand ea era foarte tanara si a fost nevoita sa isi creasca singura fiul. Intre timp, Tudor Parhon are 29 de ani si s-a stabilit in Olanda, unde practica meseria de regizor.

Carmen Tanase recunoaste ca fiul sau este cea mai mare realizare a sa:

“Este o meserie de renuntari (…) Viata personala e un fiasco. In afara de Tudor (n.r. fiul sau), mare smecherie nu am facut in viata mea. Mi-am dedicat absolut totul profesiei. In meseria mea nu exista sa intarzii. Eu sunt un om dezordonat, cand vin de la cumparaturi, las pungile in hol si le iau dupa trei ore. La cabina, eu imi pun lucrurile pe umeras, adica sunt alt om, e altcineva.”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here