Prezentatoarea TV si-a dus la bun sfarsit contractul pentru emisiunea “WowBiz” si acum i-a luat locul Biancai Dragusanu la emisiunea “Te vreau langa mine”. Daca la inceput aceasta s-a enervat foarte tare din cauza lipsei de interes a participantilor, acum pare ca a revenit la sentimente mai bune. Dar se tine de promisiune – si anume, va schimba regulile emisiunii treptat. 

Andreea Mantea continua sa se tina de promisiune si sa pastreze in platou doar participanti care isi doresc cu adevarat sa isi gaseasca jumatatea. Cei mai vizati de aceste schimbari sunt concurentii care au venit doar pentru a fi vazuti la TV si scopul lor nu este de a-si face o relatie.

Prezentatoarea i-a anuntat inca din prima ei emisiune ca regulile se vor schimba dupa ce va incepe sa ii cunoasca mai bine si se va obisnui cu formatul emisiunii pe care acum o modereaza. Insa nu a fost ascultata, iar in ultima saptamana aceasta a reactionat si a pus la zid concurentii.

Iar publicul deja se gandeste la o persoana pe care nu ar vrea sa o mai vada in emisiune. Este vorba despre Niky, iar Andreea lasa aceasta decizie in mana publicului, dupa cum s-a intamplat si in cazul lui Cristian. Prezentatoarea a rugat concurentii sa nu ia aceste lucruri personal, pentru ca sunt independente de ea. Tot ce isi doreste Andreea Mantea e ca toata lumea sa fie multumita!

In emisiunea pe care o modereaza a facut anuntul:

“Sunt foarte curioasa sa aflu mai multe amanunte. Am inteles de la colegii mei ca s-a intamplat ceva neasteptat. Cand dam de bine, trebuie sa se intample ceva! Sa aflam ce a fost acolo necurat.

Ascult sfaturile pe care mi le dati si o sa va indeplinesc dorintele destul de greu asa cum pot. Am primit multe mesaje: multi telespectatori o vor afara pe Niki. Asa cum am facut cu Cristian, o sa va rog pe dvs sa votati. Nu o lua personal, chiar nu e personal, telespectatorii decid daca trebuie sa ramana in emisiune sau nu.”

La auzul acestor vesti, Niky a fost vizibil afectata, lucru vizibil si din declaratia ei:

“Am vazut ca multi isi doresc sa plec, am vazut mesajele. Am observat ca atunci cand spui lucrurile verde in fata, multi sunt deranjati. Am avut intrigi cu diversi colegi, telespectatorii au vazut ca sunt mai certareata, e normal ca oamenii sa fie deranjati.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here