Fiica regretatei Anda Calugareanu are o relatie de patru ani de zile cu Ionut Mardare, iar intre timp au devenit si parinti. Tatal lui Ionut nu a fost niciodata de acord cu relatia dintre cei doi. In momentul in care a aflat ca este insarcinata, i-a dat afara din casa, fara a-l interesa unde vor ajunge.

Neintelegerile in familia lor au pornit mereu de faptul ca Ionut ii fura bani tatalui sau, iar pana la a-i da afara din casa a fost doar un pas. Gigi Becali a fost cel care le-a sarit in ajutor, le-a cumparat o gasoniera, iar acestia traiesc fericiti acolo, spre bucuria celui mic, care are foarte multe locuri de joaca in jurul blocului pentru a nu se plictisi. Cei trei abia s-au intors dintr-o vacanta petrecuta la malul marii si sunt foarte fericiti!

Cei trei au petrecut 14 zile la malul marii si s-au bucurat in voie de soare si valurile marii, mai ales Ioana, de cand a slabit. A afisat o silueta de care era extrem de mandra. Mai mult, aceasta a declarat ca nu vrea sa se opreasca aici, desi a slabit peste 40 de kilograme. Vrea sa ajunga la o greutate ideala, astfel incat acesta sa nu mai fie un motiv de disconfort atunci cand vrea sa se bucure de viata de familie.

Aceasta a postat pe retelele de socializare un mesaj foarte frumos pentru sotul ei, cu ocazia zile sale de nastere: “Astazi este despre una dintre cele doua minuni din viata mea. La multi ani, iubirea mea, sotul meu drag. Iti multumesc pentru faptul ca de aproape patru ani imi luminezi si colorezi viata, sa ai parte de ce e mai frumos pe lume si sa ramai toata viata langa noi. Te iubim mult, Aramis Mardare, semnat Mami si Luca bebe!”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here