Smiley este unul dintre cei mai cunoscuti cantareti din Romania, jurat la emisiunea “Vocea Romaniei” si prezentator al emisiunii “Romanii au talent”, iar cariera sa este in plina ascensiune. Pe cealalta parte, Gina Pistol este angajata unui post de televiziune concurent si este prezentatoarea emisiunilor “Chefi la Cutite” si “Asia Express”.

Ambii sunt extrem de indragiti in Romania, insa nimeni nu intelege de ce cei doi nu isi recunosc relatia public si de ce nu se afiseaza precum zeci de alte cupluri din showbiz-ul romanesc. Aceasta intrebare este pe buzele tuturor. Nici unul nu neaga relatia dintre ei, dar nici nu si-o asuma.

Cel care a vorbit deschis despre relatia lor a fost Catalin Scarlatescu, bun prieten cu Gina Pistol: “Eu cu Gina suntem foarte buni prieteni. Si cu Smiley am apucat sa ma cunosc si este un baiat de treaba, extraordinar. Cu un suflet si o inima mare. Le este bine impreuna. Eu ma bucur pentru Gina. In sfarsit cred ca… pare ca s-a apropiat mai mult asa decat s-ar fi apropiat in anii trecuti sau in celelalte relatii. Este fericita si asta e important. Daca ea e fericita si noi suntem fericiti. Cand o sa o vad asa bosumflata si cu ochii umflati de plans nu o sa mai fie frumos, dar sper sa nu ajungem acolo.”

Cei doi indragostiti au aratat dovada ca sunt impreuna si in aceasta vacanta, alegandul si anul acesta o destinati exotica.

Cei doi s-au fortografiat pe aceeasi plaja, chiar daca nu impreuna, si au incarcat fotografiile pe conturile lor de socializare, lasand de inteles ca se bucura de o vacanta de vis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here