Pe retelele sociale a aparut de curand o noua moda. Vedetele, dar si oamenii simpli, au inceput sa publice doua imagini una langa cealalta. Una dintre ele este recent facuta, iar cealalta in urma cu yece ani. Toate acestea sub forma unei noi provocari devenita cunoscuta sub denumirea de “10 year challenge”. Bianca Dragusanu nu a vrut sa participe si ea, insa cei care nu p simpatizeaza pe vedeta au scos din nou la iveala fotografiile cu ea de pe vremea in care participa la emisiunea Din Dragoste.

Bianca a vazut glumele care se fac pe seama felului in care ea arata prima oara cand a aparut la televizor si a decis sa dea o replica. Vedeta i-a intrebat pe urmaritorii sai daca stiu ce varsta are ea, ca mai apoi sa dezvaluie ca acum implineste 37 de ani si ca imaginea de care toata lumea se amuza este de acum 20 de ani, nu 10.

„Vreau sa vorbesc cu voi, astia care ma iubiti, care ma apreciati, astia care ma urati nejustificat, pentru ca ura este o dovadă de prostie, care folositi un limbaj mediocru; as putea sa ma cobor la limbajul vostru, pentru ca si eu pot fi fata de cartier si sa povestiti cu mine… Sa-mi spune-ti voi daca stiti cati ani am eu. Cati ani fac eu in 6 martie? Pentru ca circula o poza virala cu mine pe Instagram si pe Facebook, asta cu 10 years ago challenge. Care zece ani?!

Ca sa lamurim treaba cu poza asta virala. Eu am fost la Din dragoste cand aveam 17 ani. Da, frate, asa aratam! Eram grasa, eram un copil, aveam sprancenele subtiti, nu eram machiata si aveam parul oxigenat acum 20 de ani. Da, aia eram eu. Si ce credeti? Ma mandresc cu asta, pentru ca un om destept apreciaza evolutia altui om. Acum as face eu o provocare, 20 de ani challenge. Caţi dintre voi stiu cati ani am eu?

Daca tot a devenit poza asta virala, de la niste proaste afumate care nu au decat o gandire mediocra, care ma fac sa ma cobor la nivelul lor ca sa ma fac inteleasa, vreau sa va spun ca eu fac 37 de ani peste fix doua luni. Ma simt ca de 27, asta este adevarul! Am un copil minunat, o viata minunata, echilibrata. Sunt mai umana decat toti oamenii pe care ii cunoasteti. Deci as putea sa ma cobor la limbajul mediocru al acestor persoane care au pus poza cu mine de acum zece ani. Nu! Poza este de acum 20 de ani! Imi pare bine ca exista poza aia cu mine ca altfel nu puteam sa ma mandresc cu ce sunt acum”, a spus Bianca Dragusanu intr-un live pe Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here