Andreea Mantea isi dorea de foarte mult timp sa prezinte o emisiune matrimoniala, in care sa isi aduca aportul personal si sa ajute persoanele din jurul sau sa isi gaseasca jumatatea. Insa unul dintre cele mai grele lucruri este sa lucrezi cu oameni cu caractere diferite si sa reusesti sa ii faci sa se inteleaga, cum este cazul emisiunii “Puterea Dragostei”.

Andreea s-a mutat, pentru a fi moderatoarea acestei emisiuni, in Turcia alaturi de fiul sau si bona acestuia. La inceput totul parea minunat, dar pe parcurs lucrurile Nici iubita sa nu a scapat de astfel de cuvinte, fiind prima care marturiseste ca a ajuns la capatul puterilor si ii este extrem de greu sa il mai suporte.

Adrian are un comportament extrem de schimbator, trecand cu usurinta de la o starea la alta, iar atunci cand se enerveaza jigneste foarte mult. Acest lucru s-a intamplat si in prezenta Andreei Mantea, cunoscuta pentru firea sa calma, insa Adrian a reusit sa o enerveze.

Vazand ca cei doi se cearta si barbatul ii adreseaza vorbe urate, prezentatoarea s-a vazut nevoita sa intervina si sa intrerupa discutia: “Nu o sa ajungem la niciun numitor comun in acest moment”. Cu chef de cearta, Adrian i-a adresat o replica obraznica: “V-ati dat si voi seama ca nu o sa ajungem?!”.

Iar acesta a fost momentul in care Andreea a rabufnit: “Vrei sa pleci acasa? Vrei un cartonas sau doua? Vrei sa fii descalificat pentru limbaj… sau pentru nesimtirea pe care o ai fata de mine? <V-ati dat si voi seama intr-un final?!> Incerc sa fiu draguta si amabila, v-am dat sansa sa vorbiti despre cuplul vostru.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here