Teo Trandafie si fiica sa, Maia, au o relatie foarte speciala, desi cele doua nu sunt legate din punct de vedere biologic. Fiica prezentatoarei Tv a ajuns la varsta la care dragostea adolescentina aduce fluturasii in stomac, insa mama ei nu concepe ca Maya sa aduca baieti acasa, cel putin nu inca.

Teo si fiica ei nu sunt doar mama si fiica, ci se bucura si de o frumoasa relatire de prietenie in care nu exista secrete. Desi Maia a ajuns la varsta adolescentei si va implini 15 ani curand, vedeta de la Kanal D nu este inca pregatita sa accepte ca fetita ei a crescut si ca va descoperi iubirea. Desi este suta la suta sigura ca Maia va face doar alegeri bune in viata, datorita modului in care a fost crescuta, Teo considera ca nu este inca mometul pentru dragoste si crede cu tarie ca fiica ei are momentan alte prioritati mult mai importante.

La varsta de 15 ani multe domnisoare au cunoscut deja prima dragoste. Maia nu i-a vorbit inca mamei sale despre vreun baiat anume de care sa se fi indragostit. Iar cum cele doua isi spun totul momentan, baietii nu se afla pe lista ingrijorarilor lui Teo.

“Sunt convinsa ca alegerile Maiei vor fi cele coreste si sunt convinsa ca o sa imi placa foarte mult baiatul pe care o sa-l aduca acasa. Momentan Maia are alte prioritati, dar va veni si ziua aceea”, a marturisit prezentatoarea emisiunii “Teo Show”, fericita ca nu este inca nevoita sa se preocupe cu astfel de probleme.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here