Bianca Dragusanu si Alex Bodi au inceput o relatie in luna septembrie a anului trecut, iar parcursul lor parea unul normal, majoritatea asteptand invitatia la nunta. Relatia lor insa trece prin foarte multe incercari, din cate vedem pe retelele de socializare, pentru ca ei refuza sa vorbeasca public despre acest lucru.

Cei doi au fost plecati in vacante luxoase si se afisau ca un cuplu solid. Au decis sa petreaca vacanta de Craciun impreuna, in statiunea Poiana Brasov, la un hotel de cinci stele. Se anunta o vacanta perfecta, insa certurile dintre ei au dus la o discutie destul de aprinsa, iar Bianca a hotarat sa isi faca bagajele si sa plece la Bucuresti.

Fara sa stea pe ganduri, Alex Bodi si-a chemat fosta nevasta in locul Biancai, iar in cateva ore cei doi deja se afisau impreuna, declarandu-si dragostea infinita. In noaptea de Revelion, barbatul si-a cerut de nevasta fosta sotia, de care divortase in vara acestui an. Totul parea minunat, pana cand a sters toate fotografiile in care aparea alaturi de cea cu care si-a petrecut vacanta.

Daca Bianca declara sus si raspicat ca nu se va mai impaca niciodata cu Alex, acesta a fost cel care a marturisit ca nu o poate uita pe blonda, fara a spune ce s-a intamplat cu fosta sa sotie si de ce nu ii mai este alaturi, preferand discretia.

Cei doi se afla intr-o vacanta minunata impreuna, inca nu au incarcat pe retelele de socializare impreuna, insa au poze pe acelasi balcon, lucru ce i-a dat de gol in privinta locatiei in care se afla.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here