Mihai Bobonete a acuzat dureri mari in zona plamanilor si a fost internat de urgenta la spital. Acum, actorul se simte mult mai bine, insa din cauza acestui nefericit eveniment a fost nevoit sa renunte la doua spectaole pe care le avea programate la Paris si Bruxelles.

Mihai Bobonete a publicat o prima fotografie de pe patul de spital, in descrierea careia, printr-un mesaj adresat fanilor sai, el a sigurat pe toata lumea ca se simte mult mai bine si ca spera sa se revanseze pentru toate spectacolele pe care le avea programate si pe care din pacate nu le-a putut onora cu prezenta.

„Azi e duminica, e o zi minunata, credeti-ma pe cuvant, stiu exact ce spun. Este ziua in care m-am trezit la 5 dimineata si nu mai simteam nimic, am crezut ca sunt mot, atat de bine ma simteam. Nu mai simt tubul in mine, am un tub bagat printre coaste in pleura si ieri, la 24 de ore de la interventie, corpul meu a avut mare rafuiala cu jumatatea aia de metru de plastic bagata in mine dar azi, azi e bine, parca sa zic eu ca pare a fi o zi fara morfina. Am papat o bananica, un iaurtel, fac p…..ca, m-am spalat nitel, sunt dat cu spray, gata de somn iar. Scuze daca v-am deranjat, ce as vrea sa retineti este ca viata e minunata si ca durerea este suportabila in orice forma a ei, dar te face cu memeaca. Am suferit un Pneumotorax masiv si din aceasta cauza sunt internat pana joi, nu pot zbura la Paris si Bruxelles unde urma sa am spectacole in weekend-ul viitor. Imi pare rau, dar Florin Lazar, organizatorul, impreuna cu Vancica, sunt convins ca vor lua cea mai buna decizie in ceea ce va priveste si ne priveste. Ma simt recunoscator lui Dumnezeu si intregului personal medical…”, a scris el pe retelele sociale.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here