Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana au trait intens relatia lor! Au pierdut numarul nuntilor si divorturile intre ei. Acum, la mai bine de patru ani de cand s-au despartit cu adevarat, fosta prezentatoare TV a traversat o perioada foarte grea si a ajuns la capatul puterilor!

Adriana Bahmuteanu se astepta sa aiba o relatie normala cu Silviu Prigoana dupa divort pentru ca au de crescut impreuna doi baieti. Insa, nu reuseste sa relationeze deloc cu tatal copiilor sai, nici macar in prezenta avocatilor. Refuza orice fel de intalnire sau discutie cu fosta prezentatoare TV.

Cei doi nu au ingropat nici pana acum securea razboiului. Bruneta s-a saturat de cate ori a fost nevoita sa mearga prin tribunale, in fel de fel de procese, unul mai absurd ca celalalt, iar acum s-a hotarat sa deschida o actiune in instanta prin care sa ceara ca Silviu Prigoana sa fie decazut din drepturile parintesti.

Prezenta intr-o emisiune televizata, Adriana a rabufnit si a explicat situatia in care se afla: “Eu cu omul asta nu ne-am spus o vorbă in patru ani de cand am divortat. I-am spus ca vreau sa ne vedem, cu avocati sau fara, sa vorbim despre cei doi copii si refuza. Si la tribunal cand ne-am intalnit eu l-am salutat, iar el mi-a adus injurii. El nu este de acord cu nimic pentru copii.”

Fosta prezentatoare TV intampina dificultati chiar si atunci cand este vorba de administrarea vreunui tratament micutilor sau atunci cand isi doreste, ca orice mama, sa ii inscrie la cursuri de dezvoltare persoanala: “Nu vrea sa le dau vreun tratament atunci cand au nevoie, sa-i inscriu la vreun sport sau la afterschool. Vreau sa-l decad din drepturile parintesti si am sanse suta la suta sa si reusesc. Nu mai vreau sa se interpuna el. Va avea dreptul la relatii personale cu copiii, dar nu sa decida ce scoala fac si ce pastile iau. Le-a facut plangere tuturor medicilor care au prescris pana si homeopate copiilor. Asa ceva nu se mai poate.”

Adriana Bahmuteanu este convinsa ca va castiga acest proces, avand atatea dovezi in favoarea ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here