Incepand cu aceasta sambata, 17 noiembrie, Cosmin Selesi nu va mai fi prezent la emisiunea “Te cunosc de undeva”, el fiind plecat in India, pentru filmarile show-ului “Asia Express”. Locul sau nu putea fi tinut doar de Alina Puscas, asa ca producatorii s-au gandit la o solutie pana cand Cosmin va reveni in Romania.

Producatorii au cautat cea mai buna solutie pentru inlocuirea lui Cosmin Selesi in rolul de prezentator al emisiunii “Te cunosc de undeva”, iar cea mai buna varianta a fost Florin Ristei. Are experienta in ceea ce priveste acest rol, el fiind prezentator al emisiunii difuzate de luni pana vineri de Antena 1, “Prietenii de la 11”.

“M-am bucurat sa fiu inlocuitorul lui Selesi, fiind curios cum se simte experienta Te cunosc de undeva!’ si din alta pozitie decat cea de concurent. Echipa m-a primit foarte bine. Sunt aceeasi oameni pe care ii cunosc de peste trei ani, care mi-au luat din prima toate emotiile noului job”, a declarat Florin Ristei. Referitor la noua sa colega, s-a rezumat la a spune: “Cu Puscas m-am inteles intotdeauna minunat, iar aici am lasat-o sa fie sefa. Vechimea isi spune cuvantul.”

Aceasta emisiune nu ii este deloc straina lui Florin Ristei. Acesta a fost in postura de concurent al show-ului de trei ori pana in prezent, fiind chiar castigatorul celui de-al optulea sezon. A marturisit ca este o emisiune care ii place foarte mult, mai ales ca te obliga sa iti depasesti propriile limite si dai tot ce este mai bun din tine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here