Fiica Andei Calugareanu este deja celebra pentru faptul ca traieste de pe o zi pe alta si nu se gandeste foarte mult la viitor. Acum trece printr-o perioada cu foarte mari emotii pentru ea pentru ca isi poate pierde drepturile asupra copilului sau, Luca.

Ioana Tufaru are o relatie de patru ani de zile cu Ionut Mardare, iar intre timp au devenit si parintii unui baietel. Tatal lui Ionut nu a fost niciodata de acord cu relatia dintre cei doi.  Existau neintelegeri cu cei doi deoarece ii furau bani din casa. De aici si pana nenumarate scandaluri si la a-i da afara din casa a fost doar un pas. Gigi Becali a fost cel care le-a sarit in ajutor, le-a cumparat o gasoniera. Cei doi nu rateaza nicio ocazie de a-i multumi milionarului pentru gestul facut.

Acum, cei trei traiesc fericiti acolo, spre bucuria celui mic, care are foarte multe locuri de joaca in jurul blocului si nu se plictiseste. Insa Ioana omite un lucru estential in viata unu copil – sa se ocupe de curatenia din casa. Recent, vecina sa s-a hotarat sa ii faca plangere la Protectia Copilului pentru conditiile in care creste micutul Luca.

O apropiata a Ioanei Tufaru a dezvaluit acest lucru: “O vecina de-ale Ioanei Tufaru a vazut copilul, intr-o poza, cum doarme pe pat. Revoltata de imaginea cu pricina, vrea sa ii faca reclamatie la Directia pentru Protectia Copilului care, daca constata ca baietelul nu este ingrijit asa cum trebuie, poate decide sa o lase fara custodia micutului.”

In respectiva fotografie micutul nu doarme pe un asternut curat, asa cum ar fi normal.

Ioana ar trebui sa aiba mai multa grija de baietelul ei, mai ales ca s-a nascut prematur si a fost nevoit sa stea zile in sir la incubator. Si-a asumat vina la momentul repectiv vina, pentru ca nu a renuntat la fumat pe perioada sarcinii si nici nu a avut foarte mare grija cu alimentatia sa, dar nici nu a mers frecvent la controale. Din fericire, Luca este acum sanatos si se bucura de copilaria sa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here