Atunci cand s-a inscris la emisiunea moderata de Andreea Mantea, “Puterea Dragostei”, Jador a crezut ca a tras lozul castigator cand a intalnit-o pe Simina. Din pacate, el incerca sa ii ia apararea de ori avea ocazia, iar ea il punea in posturi proaste de fiecare data.

Dupa eliminarea lui Jador de la emisiune, Siina a ramas in continuare in postura de concurenta. Distanta si faptul ca nu se mai vad atat de des a generat o multime de certuri intre cei doi. Relatia lor a fost pusa serios la incercare de cateva ori, iar acum cel care a hotarat ca este mai bine ca ei sa mearga pe drumuri separate a fost cantaretul.

A fost extrem de deranjat de apropierea Siminei de Andy, iar acest lucru i-a dat foarte mult de gandit. Desi nu exista o dovada clara a infidelitatii acesteia, cantaretul a marturisit ca este momentul pentru o pauza in relatia lor, iar timpul va fi cel care o sa hotarasca daca vor continua sau nu:

“Poate ca multi nu stiu sau nu cred ca intre mine si Simina sunt sentimente adevarate. Noi, ca pereche, nu am trait doar ce s-a vazut in fata televizoarelor. Noi am purtat zeci de conversatii telefonice de cand am iesit eu din casa, am ras, ne-am facut confidente, ne-am sfatuit reciproc, ne-am incurajat…

Din pacate insa, desi am zis ca nu vom apleca urechea la barfe si rautati, intre noi a incoltit neincrederea, a aparut gelozia… Eu tin la Simina, o respect si ii apreciez principiile. Este o femeie de calitate si vreau sa stie ca sunt mereu la doar un telefon distanta daca are nevoie de mine.

Ne-am despartit, este adevarat, dar am ramas in relatii bune si cine stie ce se va intampla? Nu stiu daca mai sunt sanse de impacare… Dar niciodata sa nu spui niciodata.”

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here