Daniela Crudu este cunoscuta ca una dintre cele mai nonconformiste persoane publice din Romania! Aceasta nu are nicio frana si spune mereu ceea ce gandeste! Isi asuma orice consecinta a actiunilor sale si niciodata nu a incercat sa para altceva decat este!

Momenta, nu are niciun loc de munca la o televiziune, asa cum ne-a obisnuit, insa a strans o mica avere pana acum si traieste din contractele de imagine pe care le are in prezent. Iar faptul ca participa la emisiuni televizate, sunt un mare plus in contul sau bancar.

Cea mai recenta emisiune pentru care a filmat si a plecat in Madagascar a fost “Ultimul Trib”, unde a luptat cu toate fortele la fiecare proba. A aratat o alta fata a ei, decat cea pe care o stiam pana acum.

In timpul testimonialelor aceasta a surprinsa toata echipa de productie in momentul in care a cerut un test de sarcina. Asta pentru ca nimeni nu se astepta. Ar fi foarte fericita daca acest lucru ar fi adevarat si l-ar considera ca o binecuvantare pentru ea.

Fosta asistenta TV a declarat in timpul filmarilor ca deja s-a gandit la un nume pentru copil: “Cred ca sunt gravida… mi-am facut socoteala si din mai multe puncte de vedere, ma simt cu musca pe caciula… N-am putut sa mananc nimic si aveam atatea variante din care sa imi aleg. E o veste buna pentru mine, un copil e o binecuvantare! Poate imi schimba viata. Daca e fata, ar chema-o Ana, daca e baiat – Alexandru.”

Daniela Crudu asteapta din partea echipei de productie un test de sarcina pentru a fi sigura de rezultat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here