Cunoscuta prezentatoare TV este o femeie implinita! Are o familie minunata, care acum este pe cale sa se mareasca. In prezent are o fata, Carla, in vartsa de 3 ani si un baietel, Vladimir, in varsta de 2 ani.

Mirela Vaida a recunoscut ca a trecut prin diferite stari in momentul in care a aflat ca este insarcinata. Intr-adevar, isi dorea foarte mult si cel de-al treilea copil. Avea planuri in acest sens abia peste 3-4 ani, cand cei doi ar mai creste si ar merge deja la gradinita, respectiv scoala.

Prezentatoarea TV a primit vestea cu o mare emotie si bucurie. Dar apoi au inceput starile de panica pentru ca va fi nevoita sa o ia de la capat cu schimbat de pampersi si sterilizat suzete si biberoane. Mirela Vaida a declarat ca, desi Vladimir are 2 ani si 2 luni, inca nu a reusit sa doarma o noapte completa pentru ca inca se trezeste noaptea sau are probleme de santate, ca orice bebelus.

Din fericire, Mirela Vaida beneficieaza de sprijinul neconditionat al sotului sau si acest lucru ii da curaj.

Speculatiile au aparut in presa in urma cu cateva zile. In consecinta, aceasta nu a mai tinut secreta sarcina. A ales sa dea vestea pe contul sau personal de pe o retea de socializare:

“Uite asa: le spun tuturor ca… mai astept un copil! Ce bucurie poate fi mai mare? Logistic sunt pregatita, am toata infrastructura necesara, de la biberoane, carucioare, hainute, jucarii tipatoare, zornaitoare, patuturi, hainute mai mici si mai mari pana la toata farmacia din dulapul meu. Ce-mi lipseste? Nervi? Ii am si pe aia. Decat sa ma odihnesc acum, mai bine mai cresc un copil si m-oi odihni la pensie…”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here