Elena Udera este insarcinata in luna a 7-a. Ea si Adrian Alexandrov sunt nerabdatori si isi cunoasca fetita. Elena Udrea si-a propus sa nasca in Romania, dar, din cauza condamnarii pe care o are, i s-au schimbat planurile. Momentan, se afla in Costa Rica de cateva luni de zile. A cerut azi politic din cauza problemelor penale.

Pentru ca nu au existat poze in mediul online cu burtica Elenei Udrea, majoritatea erau sceptici cu privire la sarcina ei. Acum, a acceptat sa faca primul pictorial pentru o cunoscuta revisat din Romania. Si-a dorit foarte mult sa fie mama si este pe cale sa isi indeplineasca visul. Initial i s-a spus ca va avea doi baieti, apoi unul dintre embrioni si-a intrerupt evolutia, iar la un control mai amanuntit i s-a spus cu certitudine ca va avea o fetita. Viitoarea mamica si-a dorit sa se intoarca in Romania sa nasca la un spital privat. Acest lucru nu a fost posibil din cauza condamnarii definitive pe care o are deja si ar fi insemnat ca trebuia sa nasca in inchisoare.

Poza ei pe coperta revistei “VIVA” a atras un val de critici la adresa publicatiei, dar cel mai mult a infuriat publicul cititor faptul ca a fost prezentata ca fiind in “exil”. Adevaratul statul al fostei blonde de la Ministerul Turismului este de “fugara”.

Cum era de asteptat, aceasta nu s-a abtinut si a vrut sa faca niste precizari:

“Dezbaterile provocate de aparitia fotografiei de pe coperta revistei Viva au depasit pana si asteptarile mele. Asa cum afirm in interviul din revista, dupa experienta mea in viata publica, sunt obisnuita ca de cele mai multe ori, ceea ce fac sau spun sa fie tratat cu patima exagerata, aspect pe care il voi discuta altadata. Virulenta de ieri a unora, arata insa mult mai mult decat interesul de a se raporta la cineva anume, la mine de data aceasta. Arata cat de departe merge astazi divizarea societatii, cat de bazata pe ura cultivata intentionat este aceasta divizare si cat de radicalizate sunt taberele.

Si despre acest subiect voi vorbi separat.
Acum, doar pentru cei real interesati si care nu au cumparat revista, public aici fotografiile care au aparut in formatul tiparit Viva si interviul pe care l-am dat, in integralitate.

P.S. Stiu ca este la moda in Romania sa se injure in gura mare, sa se dea si sa se ia… in piata publica, insa eu raman old fashion. Ca urmare, celor care cauta un spatiu virtual unde sa se descarce de frustrari prin mizerii si vulgaritati, le recomand sa paraseasca aceasta pagina, ca sa nu fiu nevoita sa ii blochez.”

Pentru prima data a vorbit si despre relatia pe care o are cu Adrian Alexandrov si ca au decis sa se casatoreasca atunco cand va lua decia sa se intoarca in tara: “Sunt doar logodita.Dar cand ma intorc acasa ma casatoresc, cu tatal copilului. El este in tara in momentul asta.”

Elena Udrea a revenit in prim-plan prin ultimul sau pictorial. Viitoarea mamica, in varsta de 44 de ani, a acceptat pentru prima data sa ii fie fotografiata burtica, iar pozele sa fie publicate intr-o revista. Este extrem de nerabdatoare sa se intoarca in Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here