Au trecut aproape 4 luni de cand vestea ca Bianca Dragusanu, in varsta de 36 de ani, si Victor Slav, in varsta de 38 de ani, s-au despartit a zguduit lumea showbiz-ului. Relatia lor a fost presarata de impacari si despartiri, dar nu se astepta nimeni ca cei doi sa se desparta definitiv, mai ales ca de foarte putin au devenit si parintii unei fetite minunate.

Cei doi au trecut peste un moment de cumpana, atunci cand Bianca a plecat intr-o excursie cu Adrian Cristea. S-au despartit, chiar au divortat, pentru ca erau casatoriti la momentul respectiv. Stirea despre despartirea lor definitiva a tinut mult timp primele pagini ale ziarelor. La momentul respectiv a existat o singura declaratie a fostei prezentatoare Tv in care explica motivele pentru care au luat aceasta decizie.

Insa, la nici macar o zi de la anuntarea despartirii celor doi, Bianca a aparut in compania noului sau iubit, Tristan, un tanar sportiv, mult mai potent financiar decat fostul sau partener. Pana acum, Victor Slav nu a avut nicio aparitie publica alaturi de o alta femeie, insa au aparut in presa fotografii cu el si o blonda, care seamna foarte bine cu Bianca Dragusanu.

Prezentatorul TV a rabufnit in urma acestor ipoteze si a reactionat:

“Mi se pare aberant ce se intampla! Am ajuns intr-un punct in care daca, la un eveniment, sunt al treilea om la masa, sigur m-am combinat cu cineva. Nu poti sa faci o fotografie cu vreo fana sau sa te intalnesti si sa vorbesti cu o veche prietena, ca totul se interpreteaza. Este absurd, insa am inceput sa iau lucrurile ca atare. Nu este nimic nou in viata mea sentimentala, dar sunt linistit. Imi merge foarte bine din punct de vedere profesional. Restul sunt povesti.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here