Gabriela Cristea este una dintre cele mai populare si indragite prezentatoare TV din Romania. Nu exista persoana sa nu fi auzit de ea. Pentru faptul ca nu s-a putut intoarce la carma emisiunii “Te vreau langa mine”, locul ei fiind ocupat la momentul respectiv de Bianca Dragusanu, bruneta a luat decizia de a schimba postul de televiziune.

In momentul de fata, pe Gabriela Cristea putem sa o vedem prezentand emisiunea “Te iubesc de nu te vezi”, care se bucura de un real succes. Aceasta si-a demonstrat ca poate face audienta la orice ora primeste emisiunea. Bruneta are o mare experienta in ceea ce priveste emisiunile in direct, ii si place foarte mult, iar acest lucru se vede. Are si foarte multi fani, cu care incearca sa tina legatura cat poate de mult.

Despre ea se poate spune ca este o femeie implinita. Are o cariera in plina ascensiune si o familie superba. Este mamica a unei fetite superbe, Victoria, care ii da sens vietii sale. Gabriela si-a dorit foarte mult un copil, iar acum visul i s-a implinit.

Cei doi isi mai doreau inca un copil, insa nu au lucrat intens la aceast lucru. Tavi a declarat ca isi doreste cel mai mult ca viitorul copil sa fie sanatos , indiferent daca este fata sau baiat. Iar adevarul este ca vor mai avea inca o fetita! Daca ar fi sa ne uitam cat de simpatica este prima lor fiica, putem lua in calcul ca viitoarea va fi cel putin la fel de frumoasa.

Gabriela Cristea a vorbit despre momentul in care a aflat ca este insarcinata: “Eu nu ma asteptam sa fiu insarcinata, pentru ca nu ma simteam a fi insarcinata. Tineam cura de slabire, imi doream asa, sa facem lucruri pentru noi. Si m-am trezit ca sunt intr-o intarziere, ca sa zic asa, nu imi suna nimeni la usa. Nu a venit o zi, 2, 3…si tot asa, dupa care, la un moment dat, am zis sa vedem ce putem face, ca trebuie sa o sun pe doamna doctor. Dar inainte, eu sigura pe mine ca nu sunt insarcinata,mi-am facut testul asa…dar nu am terminat bine de făcut testul si am vazut doua liniute, era sa lesin. M-am dus in camera, unde Tavi mustacea si el si i-am zis: na de aici!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here