Meghan Markle si Printul Harry s-au casatorit anul acesta, in luna mai. Au avut parte de o ceremonie spectaculoasa la capela St George de la Palatul Windsor. Nunta lor a putut fi vizionata in toate colturile lumii de milioane de telespectatori.

Cei doi sustin ca a fost dragoste la prima vedere, avand in vedere ca s-au cunoscut dupa jumatatea anului 2016, iar in anul 2018 s-au casatorit si umreaza sa devina parinti. La momentul respectiv, printul Harry a declarat ca i se pare ca traieste un vis si ca “astrele i s-au aliniat”.

Au intampinat foarte multe dificultati pe parcursul relatiei lor: lui Meghan Markle i-a fost putin dificil sa se acomodeze cu protocolul regal, insa cele mai grele momente au venit din partea familiei sale, care, pentru bani, a pornit un adevarat scandal in presa. Foarte multe detalii din viata lor de familie au facut inconjurul lumii, lucru deloc placut pentru actrita americana. A beneficiat constant de sprijinul cumnatei sale, dar si a intregii familii regale, iar situatia a fost gestionata cu tact. Acum, conflictul pare ca pierde din intensitate si poate sa isi vada linistita de sarcina sa.

Ducii de Sussex sunt plecati intr-un turneu regal in Pacific, iar de duminica se afla in Noua Zeelanda. Aici vor sta 4 zile si este ultima lor destinatie. Au fost intampinati de premierul neo-zeelandez si de primarul orasului, iar la discursul oficial Printul Harry a dezvaluit cum isi alinta bebelusul. A fost un moment emotionant pentru Meghan Markle in primul rand, dar si pentru participanti:

“Eu si sotia mea si micul nostru balonas (our little bump), suntem foarte incantati sa fim aici. Aducem binecuvantare din partea bunicii mele, Regina, si din partea familiei noastre. Suntem foarte recunoscatori pentru ospitalitatea voastra si pentru munca pe care o depuneti pentru acest loc minunat.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here