Connect-R si Misha au fost in atentia presei in ultima perioada datorita divortului. Cei doi au decis sa se desparta in urma cu un an, dar abia acum au anuntat acest lucru. Din cate au lasat sa se inteleaga, motivul a fost faptul ca cei doi s-au concentrat mai mult pe problemele de sanatate ale fetitei pe care o au impreuna si si-au neglijat relatia.

Pe tema divortului lor s-au facut foarte multe speculatii. Multi au crezut, initial, ca este vorba doar despre o gluma proasta si nu isi imaginau ca relatia dintre ei se va termina. Au incercat in tot acest timp sa salveze aparentele pentru ca nu si-au dorit sa apara un scandal pe tema acestui subiect. Misha a ales sa faca o declaratie publica pentru a pune capat speculatiilor. A vorbit despre cum decurge viata lor de dupa divort si timpul pe care il petrec in compania micutei.

Pana acum nu a vrut sa dea foarte multe detalii despre Maya si nici sa nu fie prinsa in acest scandal. A marturisit ca atunci cand se intalneste cu tatal ei, cei doi sunt de nedespartit. Momentan nu stie ca ei au divortat. Nu i-au explicat acest lucru de teama ca nu va intelege si nici nu vor stii cum sa ii explice mai bine.

Prezenta la un eveniment monden, cantareata s-a enervat foarte tare datorita zvonurilor care circula in ultima vreme si despre faptul ca i se pun cuvinte in gura: “Am vazut in ultimul timp numai, hai sa nu zic mizerii, pentru ca e un cuvant urat. Am vazut foarte multe articole nefondate in ultimul timp pe internet si, da, e o prostie. Scria ca mi-as dori o bona, iar eu nu am declarat niciodata asa ceva. Nu imi doresc nicio bona. Ma descurc asa cum pot, sunt ok, chiar nu am nevoie de bona.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here