Show-ul “Dansez pentru tine” a iesit din grila postului de televiziune ProTV dupa 13 sezoane de poveste. Emilia Popescu, una dintre jurate, este foarte schimbata fata de acum 5 ani. 

Este una dintre cele mai iubite actrite din Romania, iar pana in anul 2013 a ocupat un scaun de jurat la emisiunea “Dansez pentru Tine”. Faptul ca a luat parte la acest concurs din postura de jurat nu i-a adus numai lucruri bune. De atunci, aceasta nu a mai prins niciun proiect in televizune, iar lucrurile din viata ei s-au schimbat considerabil.

A ramas cu un gust amar, mai ales pentru faptul ca unii regizori urasc actorii pentru ca ei au deja un scenariu creat, iar ei improvizeaza foarte mult. Actria a depus toate eforturile pentru a da tot ceea ce este mai bun pentru emisiunea “Dansez pentru Tine”, a carei gazda era bunul sau prieten, Stefan Banica Jr.. Din punct de vedere profesional, perioada in care i-a mers bine a fost in antiteza cu loviturile primite in viata personala.

Si-ar fi dorit alte proiecte in televiziune, insa acest lucru nu a fost posibil si a fost nevoita sa se intoarca la vechea sa dragoste. Singura problema legata de aceasta meserie este salariul foarte mic: “E atat de greu sa supravietuieşti de la o luna la alta, da, banii sunt importanti. In conditiile in care un salariu la o Trattoria e de 20 de milioane si eu am tot atat la teatru, da, sunt importanti. Si sunt invidiata ca am salariul atat de «mare», altii il au mult mai mic.”

Aceasta continua seria nemultumirilor legate de salariul sau: “Nu e normal. Trebuie sa ai un salariu civilizat. Noi nu jucam de cati bani avem pe statul de plata pentru ca atunci s-ar inchide teatrele. Pe de alta parte, exista si multi actori slabi si lipsiti de bun-simt si care ar juca la fel de prost oricati bani le-ai da. Si intrebarea e de ce sunt angajati in teatru?”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here