Gigi Becali este foarte cunoscut pentru modul sau transant de abordare a tuturor problemelor pe care le intampina. Este un barbat extrem de credincios si cu frica lui Dumnezeu, dar asta nu il impiedica sa isi spuna parerile pertinente.

Nu a facut exceptie nici acest caz, al referendumului. Este organizat printr-o Ordonanta de Urgenta si, spuns organizatorii, se refera la redefinirea familiei in Constitutie. Acest lucru a impartit Romania in doua: pro si contra. Parerile sunt pertinente de ambele parti, iar oamenii sunt indemnati sa voteze asa cum considera si cum este normal intr-o tara democratica.

Cum era de asteptat, reactiile nu au intarziat sa apara. S-au facut campanii de ambele tabere, iar toti si-au scos cele mai bune arme. Gigi Becali nu s-a abtinut si a avut si el o parere.

Asa cum ne-a obisnuit, acesta a fost foarte transant: “Referendumul este pentru salvarea copiilor si a nepotilor nostri, iar oamenii trebuie sa stie ce voteaza. Intrebarea trebuie sa fie foarte clara: Sunteti de acord ca familia sa se intemeieze doar intre barbat si femeie? Nu ne jucam. Mi se pare o manipulare din partea celor care au formulat aceasta intrebare, sa nu se duca lumea la referendum. Ori sunt anti-Dragnea si vor sa-l discrediteze si mai mult ori sunt impotriva legii. Este o mizerie, intoxicatii.”

Costurile referendumului pentru redefinirea familiei in Constitutia Romaniei va avea costuri estimate ale organizarii de aproximativ 164 de milioane de lei. Ordonanta de Urgenta a fost adoptata marti.

Presedintele Klaus Iohannis si-a anuntat prezenta la vot!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here