Adelina Pestritu si Virgil Steblea sunt in culmea fericirii de cand au devenit parinti si si-au schimbat prioritatile! Bruneta a nascut o fetita perfect sanatoasa pe data de trei august: a avut 49 de cm la nastere si 2,690 kg, iar dupa 3 zile a fost externata. 

In urma cu 2 luni, Virgil si Adelina au devenit fericitii parinti ai unei fetite de nota 10 si se topesc de dragul ei de cate ori o vad. Nu se satura sa o priveasca nici macar atunci cand doarme. Desi tatal nu a vrut sa intre in sala de operatie, a asteptat cu sufletul la gura pana cand medicii i-au confirmat ca micuta este perfect sanatoasa si o poate vedea.

Adelina este foarte schimbata in postura de proaspata mamica si sustine ca iubirea de mama nu se poate compara cu nimic si doreste sa le transmita femeilor ca o sarcina nu este atat de tragica precum spune toata lumea, dar emotiile cand iti vezi prima data copilul sunt magice.

Micuta Zenaid Maria este extrem de rasfatata de cei doi. Nu au vrut sa apeleze la serviciile unei bone, au preferat sa se ocupe persoanl de cresterea ei. Iar in fiecare seara ii fac baita, masa, o tin in brate si o rasfata. Virgil declara mandru: “Eu ii pregatesc apa si tot eu sunt cel care strange dupa ce termina.”

Adelina se poate declara o mama extrem de fericita pentru ca nu are probleme cu micuta noaptea: “Ii place mult in apa. Nu avem o ora fixa de baie, dar incercam sa o facem pana la 10. O infasam, daca are dureri, daca nu, doar in body si hop la somn. Doarme noaptea!”

Daca atunci cand au adus-o acasa cantarea 2.7 kilograme, acum Zenaida are 4 kilograme.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here