Simona Halep, numarul 1 mondial, a revenit in Romania dupa ce a luat decizia de a abandona meciul cu Ons Jabeur. A acuzat dureri de spate foarte puternice, care nu i-au permis sa isi duca la bun sfasit meciul. Inca nu stie cauza, dar va merge sa faca investigatii.

Romanca, tenismena cu numarul 1 mondial in clasamentul WTA va ajunge la spital pentru a face analizele necesare si a stabili cauza acestor dureri. A dezvaluit, la intoarcerea in tara, ca s-a confruntat cu mari dureri de spate la turneele din China si acest lucru a obligat-o sa abandoneze. La intoarcerea in tara a dat o declaratie ingrijoratoare:

“Nu stiu exact ce am, am dureri la spate, maine voi face un RMN si sper sa nu fie ceva grav. Acum sunt mult mai ok, am fost putin mai stresata, maine voi sti mai multe. Eu am fost foarte pregatita inainte sa plec, m-am antrenat foarte bine inainte de US Open, pentru ca am fost dezamagita acolo, insa la Wuhan mi s-a blocat spatele si mi-a fost greu sa joc. A fost greu, am jucat meciuri si la Wuhan, durerea s-a dus in picior. Prioritatea este sa-mi revin si sper sa pot juca urmatoarele turnee.”

Simona Halep a abandonat duminica, 30 septembrie, in primul tur al turneului din China. Sportiva a abandonat dupa primul set, cand deja era condusa de Ons Jabeur cu 6-1.

Romanca a acuzat dureri inca din meciul de acum o saptamana, in al doile tur al Wuhan Open, cand a solicitat de mai multe ori ajutor medical. In ciudat acestor probleme, ea a tinut sa termine meciul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here