Un barbat din Slobozia este fericitul posesor al unui Logan, cu care a parcurs peste 1 milion de kilometri. Oficialii de la Dacia Romania au auzit despre acest caz si au vrut sa supuna masina unor studii amantutite, fiind si ei uimiti! 

Povestea a fost publica de un angajat al unui service din Slobozia. Mecanicul a imortalizat momentul in care pe bord aparea 999.999 kilometri si a aratat-o prietenilor virtuali. Mai mare le-a fost uimirea cand au deschis capota si au vazut ca masina avea motorul original, fara semne ca ar fi fost segmentat vreodata si avea principalele elemente cu care a iesit din fabrica la locul lor. Aceste aspecte se regasesc mai greu originale, avand in vedere ca deja kilometrajul trecuse de 1 milion.

Dupa ce au aflat aceasta poveste, cei de la Dacia au format o echipa si au mers la service-ul din Slobozia pentru a vedea cu ochii lor masina. Iar verdictul pe care l-au dat inginerii de la Dacia i-a facut mandri pe patroni: “masina are kilometri reali, iar motorul, cutia si diverse elemente sunt originale.” O foarte buna modalitate de promovare.

Proprietarul masinii, Matei Anastasie, in varsta de 62 de ani, a povestit cum de a ajuns sa parcurga atat de multi kilometri: “Din octombrie 2007 pana in martie 2016, cand masina a trecut de 1 milion de kilometri, au trecut 8 ani si ceva. In tot acest timp am schimbat de zeci de ori consumabilele uzuale, ca la orice alta masina, dar si amortizoare, planetare, injectoare, ambreiajul si chiar alternatorul. Dar majoritatea elementelor sunt cele originale, inclusiv arcurile pe spate, puntea, esapamentul, tot ce tine de servodirectie, instalatie de aer conditionat si chiar electromotorul.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here