Luna februarie nu este tocmai una dintre cele mai bune luni, si asta din cauza faptului ca aduce ghinion in viata anumitor zodii. Este o luna complicata, ce le scoate in cale multe probleme, la care se asteptau mai putin, dar cu rabdare in timp totul va reveni la normal.

Rezolvarea problemelor tine si de noroc dar si de temperamentul fiecarei persoane, de modul in care reactioneaza in urma lor. Este bine sa tineti cont si de sfatul persoanelor din familie dar si de ceea ce va spune instinctul.

Luna februarie aduce multe probleme si suparari urmatorelor zodii:

  1. Capricorn

“Parintele timpului”, capricornul, este considerata cea mai inteleapta zodie, actioneaza cu greu fiindca gandeste totul in detaliu si cu mare atentie. De cele mai multe ori, acest lucru i-a adus beneficii si multe bucurii, dar de data aceasta, nativul din aceasta zodie si-a ingreunat singur situatia. Persoana draga astepta sa iei o decizie importanta, dar faptul ca ai analizat atat de mult situatia fara sa comunici cu ea, i-a dat de inteles ca nu te intereseaza si se gandeste serios sa puna punct definitv oricarei legaturi dintre voi doi.

2. Rac

Luna Februarie vine cu schimbari importante in viata Racului, schimbari la care nu se astepta. Din cauza tuturor evenimentelor neplacute, vei simti o stare de oboseala acuta, esti indispus si simti nevoia sa te refugiezi. Este o luna in care ghinioanele te coplesesc si nu stii in ce directie e mai bine sa mergi si in cine sa mai ai incredere. Preferi sa rupi legatura cu toti cunoscutii si sa meditezi mai mult. Luna aceasta iti dovedeste ca nu toti cei din jurul tau iti sunt prieteni.

3. Scorpion

In ultimul timp ai renuntat la iesirile cu prietenii si te-ai dedicat in totalitate carierei. Ai uitat de tine, de familie si de viata de cuplu, toate astea fiindca ai muncit din greu pentru a iti atinge obiectivele. Insa, toate planurile tale sunt date peste cap, din cauza unor proiecte ce se termina inainte sa iti atingi obiectivele. Este o luna care iti aduce multe dezamagiri, ai dat tot ce e mai bun din tine si ai investit mult timp, din cauza asta vei avea o cadere nervoasa puternica, nu mai reusesti sa faci fata situatiei. O persoana mai in varsta, care va iubeste foarte mult, nu va lasa de izbeliste si va ajuta cu o suma de bani ca sa aveti un punct de pornire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here