Toata lumea a auzit de celebrul comic Romica Tociu. Este foarte indragit de public, iar din aceasta luna il putem vedea in diverse ipostaze pentru ca a acceptat propunerea producatorilor emisiunii “Te cunosc de undeva”.

Dar pentru a lua parte la acest show, romica a facut cateva schimbari la care nu s-ar fi gandit niciodata. Iar daca slabitul nu a fost nicio problema, comicul a fost nevoit sa renunte la mustata, avand in vedere ca va interpreta diverse roluri.

Cand a fost intrebat cum percepe aceste schimbari, Romica nu s-a dezis de la a face o gluma:

“Cand m-au sunat sa ma invite, am crezut initial ca au gresit numarul. Dupa o zi de gandire, am acceptat. De ce? Pentru ca imi place show-ul si felul in care s-a dezvoltat. Dar si pentru ca am simtit ca are nevoie de talentul si de determinarea mea.”

Are o mare experienta in televiziune, dar aceasta propunere i se pare o mare provocare si isi doreste sa o duca la bun sfarsit cu brio. Cel care a vrut sa il ajute sa isi rada mustata a fost Jean de la Craiova.

“Cea mai suparata a fost fiica mea, Daria. Nu ma mai vazuse fara mustata. Bine, nici eu nu ma mai vazusem (rade). Nici n-a mai vrut sa ma pupe, cand am ajuns acasa.”

Pentru a reusi sa slabeasca cele sase kilograme, acesta  afost nevoit sa tina dieta. A declarat ca a fost o mare incercare pentru el, mai ales pentru ca era obisnuit sa manance oricand tot ceea ce isi doreste.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here