Toata lumea a auzit de celebrul comic Romica Tociu. Este foarte indragit de public, iar din aceasta luna il putem vedea in diverse ipostaze pentru ca a acceptat propunerea producatorilor emisiunii “Te cunosc de undeva”.

Dar pentru a lua parte la acest show, romica a facut cateva schimbari la care nu s-ar fi gandit niciodata. Iar daca slabitul nu a fost nicio problema, comicul a fost nevoit sa renunte la mustata, avand in vedere ca va interpreta diverse roluri.

Cand a fost intrebat cum percepe aceste schimbari, Romica nu s-a dezis de la a face o gluma:

“Cand m-au sunat sa ma invite, am crezut initial ca au gresit numarul. Dupa o zi de gandire, am acceptat. De ce? Pentru ca imi place show-ul si felul in care s-a dezvoltat. Dar si pentru ca am simtit ca are nevoie de talentul si de determinarea mea.”

Are o mare experienta in televiziune, dar aceasta propunere i se pare o mare provocare si isi doreste sa o duca la bun sfarsit cu brio. Cel care a vrut sa il ajute sa isi rada mustata a fost Jean de la Craiova.

“Cea mai suparata a fost fiica mea, Daria. Nu ma mai vazuse fara mustata. Bine, nici eu nu ma mai vazusem (rade). Nici n-a mai vrut sa ma pupe, cand am ajuns acasa.”

Pentru a reusi sa slabeasca cele sase kilograme, acesta  afost nevoit sa tina dieta. A declarat ca a fost o mare incercare pentru el, mai ales pentru ca era obisnuit sa manance oricand tot ceea ce isi doreste.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here