Florin Piersic este unul dintre cei mai indragiti actori din Romania fara doar si poate. Spectacolele in care are un rol se tin cucasa inchisa de foarte multi ani, iar acest lucru ii aduce o mare satisfactie. Cu ocazia zilei sale de nastere, s-a aflat ca Primaria din Cluj-Napoca ii va organiza o petrecere, prilej de multe comentarii negative. Iar actorul a fost nevoit sa ia atitudine!

Pe lista proiectelor Primariei din Cluj-Napoca se afla si organizarea unei petreceri aniversare pentru actorul Florin Piersic, omagiat printr-un eveniment cultural-artistic deosebit, in cinematograful care ii poarta numele. La evenimentul organizat de Primarie vor fi invitati artisti de renume si vor fi momente “unice de teatru, opera si folclor.”

Conform datelor mentionate in proiect, petrecerea va costa aproximativ 130.000 de lei, suma fiind impartita astfel: 100.000 de lei pentru onorariul, transportul, cazarea si masa invitatilor, 5.000 de lei sonorizarea si luminile, iar 25.000 pentru receptie.

Vazand aceste sume facute publice, Florin Piersic a avut o reactie acida in mediul online:

“Stau si ma intreb de ce s-a schimbat lumea atat de in rau… Aflu din ziare ca mi se pregateste de catre primaria Cluj o sarbatorire la 83, de 28000 euro, sau de 130000 lei., “bani publici”. Nu se mai satura ziarele de stiri “de senzatie”. Domnilor ziaristi, ori nu sunteti corect informati, ori sunteti rauvoitori si manipulati ordinar cititorii.

Tot ce se va intampla in ziua de 26 seara, la 18.30, este ca ma voi intalni cu cativa prieteni la Cinematograful “Florin Piersic”. La aceasta intalnire, fiind intrare libera, poate veni oricine are bucuria sa ne intalnim, sa povestim. Nu ratati nici o ocazie sa aruncati cu noroi… Va folositi de mine, de ziua mea, ca sa va manifestati antipatiile politice?!Ce pacat!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here