Fecioara este cu desăvârșire una dintre cele mai speciale zodii! Și asta nu o spun doar astrele ci și prietenii!

Semn de pământ, mereu echilibrata, cu picioarele pe pământ, fecioara caută întotdeauna siguranța și stabilitate, caută sa aibă o viața cât mai liniștita și frumoasa.

Urăște oamenii care fac umbra pământului și considera ca ea este cea mai demnă de lauda. Are o capacitate de analiza puternica și nu face afirmații fără sa aprofundeze mai bine situația.

Fecioara, este remarcata prin faptul ca găsește nereguli in orice, acolo unde nici nu te așteptai. Astfel spus, este un bun organizator și supraveghetor.

Acolo unde se afla o Fecioara exista stabilitate, o zona de confort, disciplina și altruism. Aceasta știe ca doar prin munca și perseverenta va ajunge la cel mai înalt nivel profesional și social.

Când vine vorba de viața personală, situația devine foarte complicata prin prisma faptului ca Fecioara este o persoana exigenta și caută perfecțiunea.

Își dorește ca lucrurile sa fie foarte clare de la început, nu ii plac jocurile și mofturile. Durează mult timp pana Nativul își găsește sufletul pereche fiindcă de fel este nesigura, suspicioasa și are nevoie de multe dovezi ca meriți sa faci parte din viața ei. In general, in viața de cuplu poate fi cicălitoare, iar de aici apar micile certuri.

Marte își face apariția in casa dragostei, și se pare ca Fecioara se va întoarce la ceea ce a iubit in trecut. Își da seama de greselile făcute și face orice sa remedieze problema.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here