Fosta sotie a lui Adrian Mutu, Consuelo Matos, demonstreaza ca exista viata si dupa divort. La mai bine de 6 ani de la despartirea de fotbalist, acum ea este o femeie de afaceri de success, iar sumele pe care le incaseaza sunt foarte mari.

Cei doi s-au casatorit in anul 2005 si au divortat in 2012, iar in urma mariajului au venit pe lume cele doua fete superbe ale acestora: Adriana Lea (2007) si Maya Vega (2009). Cele mici au ramas in custodia mamei, iar acum ea se asigura ca le poate intretine si isi doreste sa le faca toate poftele.

Acum Consuelo, desi este o mama singura, se descurca de minune avand o afacere prospera si conturi in care economiile cresc vazand cu ochii. Superba dominicana si-a deschis in urma cu un an o agentie imobiliara de top in Caraibe. Aceasta se ocupa cu vanzarea unor proprietati de 5 stele, vile si case de vacanta de lux, ale caror preturi depasesc un million de dolari, incasarile si comisioanele fiind pe masura. Consuelo nu s-a implicat insa in tranzactiile imobiliare pentru ca nu avea din ce sa se intretina, ci pentru a-si umple timpul cu o activitate.

Dupa divortul de “Briliantul”, bruneta a decis sa aiba o viata mai discreta pe retelele de socializare, dar acum un an, in aceeasi zi in care Adrian s-a casatorit cu Sandra, actuala sa sotie, frumoasa dominicana a publicat o fotografie pe Instagram. In imaginea postata ea apare intr-un restaurant de lux imbracata cu o camasa cu un umar gol si butonand pe telefon. Multa lume a considerat aceasta poza ca o dovada a vindecarii sale dupa mariajul esuat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here