Dana Nalbaru a decis sa se retraga din lumea showbiz-ului si sa se dedice in totalitate familiei sale! A avut o cariera de succes in industria muzicala autohtona, dar a renuntat la lumina reflectoarelor pentru binele si educatia copiilor sai.

Cantareata, in varsta de 42 de ani, a luat decizia de a adopta un copil de etmie roma si a marturisit ca se loveaste de nenumarate prejudecati din cauza etniei celei mici. Dana Nalbaru mai are doi copii, din mariajul cu actorul si prezentatorul TV Dragos Bucur. Acest lucru nu a impiedicat-o sa ii ofere si fetitei adoptate sansa la o viata mai buna.

Are o viata de familie implinita, iar cantareata este foarte sigura pe ea si fortele proprii, astfel reusind sa treaca peste prejudecatile oamenilor din jurul sau. Parerile negative ale persoanelor din apropierea sa nu au determinat-o nicio secunda sa renunte la ideea de a adopta o fetita de etnie roma sau sa ii para rau de decizia luata la acel moment. Este la fel de increzatoare si mandra de Roxana, noua membra a familiei.

“Gandul de a adopta a existat dinainte de a avea copilul nostru. Am vrut sa salvam o viata. Am accesat lista copiilor greu adoptabili si am gasit-o pe Roxana. In patru luni ne-am cunoscut cu ea si, la cateva saptamani de cand am cunoscut-o, a venit la noi si a ramas la noi. Nu ma tem de nimic, nu ma intereseaza ce cred oamenii din jur. Nu sunt rasista. Impreuna cu Dragos, o sa o ajutam sa treaca peste toate problemele.”

Cei doi parinti sunt extrem de mandri de cele trei comori pe care le au acasa, iar toate deciziile pe care le iau sunt gandite, in primul rand, pentru binele si educatia celor mici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here