Vestea ca Bianca Dragusanu si Victor Slav s-au despartit a venit pe neasteptate. Nu se astepta nimeni ca cei doi sa se desparta, mai ales ca de foarte putin au devenit si parintii unei fetite minunate.

Stirea despre despartirea lor a tinut mult timp primele pagini ale ziarelor, iar la momentul respectiv a existat o singura declaratie a fostei prezentatoare Tv in care explica motivele pentru care au luat aceasta decizie. Insa, la nici macar o zi de la anuntarea despartirii celor doi, Bianca a aparut in compania noului sau iubit, Tristan, un tanar sportiv, mult mai potent financiar decat fostul sau partener.

Relatia Biancai cu Tristan a fost presarata de multe scandaluri si impacari, iar acum au decis sa se desparta definitiv. Indiferent de alegerile acestora, in toate declaratiile pe care le-au dat a fost un punct comun: cei doi isi vor creste fetita impreuna si vor avea grija sa nu ii lipseasca nimic niciodata.

Daca in urma cu putin, cei doi au starnit valva in mass-media cand au postat poze din acelasi loc, impreuna cu fetita lor, iar Bianca a facut lumina in acest caz si a explicat aparitia acestor poze:

“Nu am fost la vreo distractie, asa cum s-a lasat sa se inteleaga, ci ne-am dus impreuna la Deva, sa o luam pe micuta noastra de la bunici. Fetita noastra a stat doua saptamani acolo, la cules de afine si de mure, asa cum se intampla vara. Mi se pare normal sa facem acest lucru, suntem oameni civilizati! Ambii ne iubim copilul foarte mult si incercam, pe cat putem, sa il crestem impreuna, este ceva firesc.

De data aceasta istoria se repeta. Victor Slav apare in fotografiile si videoclipurile incarcate de Bianca Dragusanu pe retelele de socializare.

Prietenii virtuali isi doresc foarte mult ca cei doi sa se impace, asa ca le-au transmis nenumarate mesaje celor doi. Multi i-au indemnat sa se gandeasca inainte de orice la fetita lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here