Astazi a avut loc Nunta Regala! Fostul Principe Nicolae s-a casatorit cu logodnica sa, Irina Binder. Va fi un eveniment care se va ridica la statutul mirelui, dar accesul publicului este restrictionat!

Duminica, 30 septembrie, este cea mai importanta zi pentru fostul Principele Nicolae si Irina Binder. Indragostitii si-au unit destinele la Biserica Sfantul Ilie, din Sinaia. Sunt casatoriti civil inca de anul trecut.

Nicolae Medforth-Mills, in varsta de 33 de ani, si aleasa inimii sale, Alina-Maria Binder, au hotarat sa isi uneasca destinele si in fata lui Dumnezeu. Ceremonia va fi oficiata de un sobor de preoti impreuna cu IPS Calinic al Argesului si Muscelului. Slajba de cununie a inceput la 14:30 si a putut fi urmarita de curiosi pe un ecran mare, amplasat in afara bisericii.

 

La biserica au inceput pregatirile in urma cu cateva zile: mocheta va fi schimbata, dar si mobilierul inlocuit cu unul nou. Lucratorii de la biserica au precizat ca aceste cheltuieli au fost suportate de un “iubitor al Casei Regale”. Alina Binder a declarat in urma cu cateva zile: “Pregatirile sunt stresante, dar totul este in ordine si abia asteptam. Bineinteles ca avem si emotii, dar sunt bune. Oricum va fi o zi foarte frumoasa.”

Petrecerea are la Cazinoul din Sinaia. Indragostitii au ales Sala Oglinzilor! Acest eveniment marcheaza prima nunta regala care se desfasoara in Sinaia dupa anii ’70.

Acestia au explicat de ce au ales sa faca nunta in Romania: “Este Anul Centenarului si am vrut un loc care sa aiba legatura cu acest moment. Eu ma simt ca acasa in Sinaia, familia mea e in fiecare colt din oras. Am avut noroc si am ales si o biserica in care este pictat bunicul meu.”

Irina Binder si-a prezentat inelul de logodna! Este o bijuterie cu safir, piatra ei preferata, si diamante.

In ceea ce priveste rochia sa de mireasa, scriitoarea a dezvaluit cateva detalii: “Va avea motive din portul bunicii mele, portul sasesc, dar foarte discrete. Am tinut foarte mult sa fie facuta de un designer roman. Eu ii apreciez pe toti, sunt foarte talentati si trebuie incurajati si scosi in evidenta.”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here