Anamaria Prodan este una dintre cele mai cunoscute femei din Romania. Este o impresara foarte apreciata si are o familie minunata. Faptul ca Cele dou fete ale sale deja au plecat de acasa, iar acum urmeaza sa plece si Bebeto, este speriata de faptul ca ar ramane singura.

Recent, aceasta a fost prezenta la un eveniment monden si a declarat ca isi doreste foarte mult sa mai aiba inca un copil: “As vrea sa am un bebe. Doamne, ce mi-as dori! Pot sa ma fac si de 300 de kilograme, dar sa fac doi bebelusi, nu unul. Acum am nevoie, nu vezi ca nu a mai ramas niciun copil in casa? Toti au plecat. Mai e putin si pleaca si Bebe. Imi zice ca incep cantonamentele si ma roaga sa-l las in pace. De semnat, a semnat din burta cu mine ca impresar, dar la cantonament nu mai pot fi mama sau Nuti, se duce singurel. Daca-l vezi… e mai mare geanta de antrenament decat el!”

Anamaria Prodan Reghecampf este casatorita cu Laurentiu Reghecampf si au impreuna un baiat, Laurentiu Jr. Impresara mai are doua fete, Rebecca (19 ani) si Sarah (18 ani), din casnicia anterioara, cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu. Sunt o familie numeroasa. Reghe are si el un baiat, Luca, din mariajul anterior, cel cu Mariana Boldea.

Anamaria Prodan a marturisit cum s-a cunoscut cu actualul sau sot, Laurentiu Reghecampf. Au incercat sa aiba o relatie si in trecut, dar erau prea mici. “El era în cantonament cu echipa nationala si ieseau la plimbare, iar eu treceam pe langa hotel. Ne stiam din lumea fotbalului si ne-am oprit sa vorbim. Asa a inceput relatia noastra. El era foarte tanar, avea 17 ani si jumatate si a durat ceva. Legatura a fost scurta si foarte frumoasa, dar eu nu-mi doream casatorie, consideram ca e prea devreme pentru un asemenea pas, si atunci drumurile noastre s-au separat. Ne-am vazut de viata, ne-am casatorit fiecare mai tarziu, eu in America, el a plecat in Germania, si ne-am intalnit dupa 13 ani. Au fost niste lucruri neterminate, iar in viata trebuie sa inchei tot ce incepi.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here