Despartirea dintre Liviu Varciu si Anda Calin a tinut prima pagina a ziarelor o buna perioada de timp. Pentru toata lumea a fost un mister faptul ca au anuntat despartirea la nici macar o luna de la botezul fetitei lor. Desi multi ii vedeau ca se vor impaca, Anda si Liviu au avut mai multe probleme de impartit, iar lucrurile intre ei nici pana acum nu si-au revenit.

Au declarat amandoi in nenumarate randuri ca vor face tot posibilul sa isi creasca fetita impreuna, insa nu se vor mai impaca. La momentul respectiv, Liviu a dat o declaratie care a surprins pe toata lumea, mai ales ca si paparazzi l-au surprins in compania altei femei. Intrebat despre Anda Calin, acesta s-a rezumat la a spune:

“Nu-mi mai trebuie nunta, nu-mi mai trebuie dragoste, nu-mi mai trebuie nimic…Vreau doar sa muncesc sa aiba fetele mele tot ce isi doresc, sa fiu puternic si sa pot sa le tin pe toate.”

Cel care i-a luat apararea atunci a fost Andrei Stefanescu, bunul sa prieten, care a spus ca Liviu nu si-ar face o alta relatie atat de repede.

Recent, pe profilul personal al lui Liviu Varciu, de pe retelele de socializare, au aparut fotografii in care acesta aparea din nou alaturi de bruneta. Au sarbatorit ziua ficei lor, alaturi de nasii fetitei. Fotografiile au strans imediat sute de like-uri, dar si intrebari din partea fanilor. Toti spera ca cei doi sa revina la sentimete mai bune si sa se impace, mai ales de dragul celei mici si sa creasca alaturi de ambii parinti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here