O tanara polistia este sef de post intr-o comuna din judetul Vrancea. La doar 23 de ani are grija de peste 6.000 de locuitori. La inceput, a fost privita cu reticienta de catre localnici, dar, a dovedit in timp, ca este foarte ambitioasa si isi face treaba cu foarte multa daruire.

Alexandra Tanase este cea mai tanara politista care detine aceasta functie si este foarte mandra de ea si de reusitele sale. Dar, cel mai mult, este foarte multumita pentru ca are increderea locuitorilor din sat. Aceasta recunoaste ca nu i-a fost deloc usor, mai ales la inceput. Localnicii nu au avut deloc incredere in ea.

In timp, aceasta a reusit sa ii convina si pe colegi, dar si pe localnici ca este potrivita pentru acest post si a demonstrat ca poate pune legea in aplicare, desi este tanara: “Cred ca m-au privit cu o anumita reticenta, dar faptul ca am fost serioasa si-a spus cuvantul.”

Vicepresedintele comunei Campuri, din judetul Vrancea, sustine ca are foarte mare incredere in tanara politista: “Este aproape un copil, dar noi speram ca tineretea nu este un impediment sa isi faca serviciul asa cum trebuie.”

Un localnic are mare incredere in Alexandra Tanasse: “La 88 de ani, eu am incredere in ea.”

Tanara recunoaste ca nu este usor sa ai grija de atat de multi localnici fara o foarte mare experienta, dar nu se da batuta: “Am avut mai multe infractini facute de o persoana recidivista, a terorizat lumea pe aici prin comuna, insa am reusit sa-l arestam din nou.”

Alexandra este foarte apreciata si de colegii sai, carora le-a castigat increderea prin felul sau de a fi si profesionalismul de care da dovada la o varsta atat de frageda: “Am de invatat foarte multe lucruri de la ea”, a mentionat Profila Busuioc, angajat la postul din Campuri.

Seful sectiei de politie din comuna Panciu declara ca o respecta pe Alexandra si are foarte mare incredere in ea: “Mergem cu ea la razboi cot la cot, Alexandra nu ne lasa la greu, este una dintre colegele, nu stiu, toate sunt la fel, dar Alexandra este o femeie curajoasa.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here