Andreea Mantea devine una dintre cele mai indragite prezentatoare din Romania. A facut trecerea de la emisiunea “Wowbiz” la “Te vreau langa mine”, iar sefii i-au pregatit o noua emisiune. Pentru a prezenta “Puterea Dragostei” aceasta este nevoita sa se mute cel putin 6 luni de zile in Turcia.

Decizia a fost luat de sefii sai, avand in vedere ca in Turcia deja exista o casa special amenajata pentru formatul noii emisiuni. Singurul lucru care lipsea era ca prezentatoarea sa se mute, pentru o perioada determinata, in aceeasi tara. Andreea Mantea si-a negociat foarte bine relocarea, astfel ca va pleca insotita de fiul sau si de bona, toate cheltuielile fiind asigurate de catre postul de televiziune Kanal D.

Andreea va sta in Istanbul in tot acest timp, un prilej foarte bun pentru a se familiariza cu o noua cultura. Este foarte fericita pentru ca si fiul ei se acomodeaza: “Ne acomodam usor, usor. David se simte foarte bine aici, si asta nu face decat sa ma bucure si mai tare. In curand, va merge si la gradinita aici, dar ma pasc niste emotii uriase, pentru ca nu stapaneste foarte bine limba turca, desi a început sa invete cate ceva. Nu il vad speriat in momentul in care aude ca se vorbeste in jurul lui o alta limba. Incearca sa se adapteze si sa le explice celor din jur ceea ce vrea, asa cum poate el.”

Andreea Mantea declara ca este indragostita de Turcia, de cultura, de mancarea aromata si de Istanbul.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here