Stirea despre  Elenei Udrea prietena s, Alina Bica, a tinut o buna perioada prima pagina a ziarelor. Cele doua au la dispozitie 2 luni pentru a beneficia de un proces, iar statul roman trebuie sa aduca dovezi in aceasta perioada pentru a se stabili daca vor fi extradate sau nu. 

Primul termen al Elenei Udrea este la inceputul lunii noiembrie, timp suficient pentru autoritatile din Romania sa aduca probe solide la dosar pentru a explica de ce vor extradarea acesteia, dar si timp suficient pentru Elena Udrea sa isi consolideze apararea. Avocatul acesteia sustine ca, in urma probelor depuse, este aproape sigur ca aceasta nu va fi extradata.

Momentan, vestea ca aceasta va colabora cu agentii FBI a creat valva printe cunoscutii si oamenii cu care a lucrat blonda de la Turism.

Cum era de asteptat, reactiile au inceput sa apara. Mircea N. Stoian, cunoscut pentru faptul ca spune lucrurilor pe nume, a avut si el ceva de zis cu privire la acest caz:

“Elena Udrea trece printr-o drama previzibila… Cand a plecat din Romania, a vrut sa se rupa de trecut, dar ea este o “bomba”. Cand va intra pe mainile unor profesionisti in materie de stoarcere de informatii, sub presiunea psihica si emotionala de care cei ce o vor ancheta vor profita, vreau sa vad cat de puternica va fi… Dupa parerea mea, Elena Udrea este extrem de puternica… Ganditi-va ca a avut taria de a nu spune, de a nu scoate la iveala informatii socante. Stiu din cercul ei de prieteni ca nu a facut publice informatii care daca vor intra pe piata vor cauza un cutremur politic si economic… Ea e un foarte bun negociator, iar sub aparenta de toapa care se imbraca execrabil, se ascunde un caracter puternic si un om cu o abilitate de negociere uriasa. Avem de a face cu o femeie inteligenta, care stie sa-si gestioneze bine viata. Daca decide sa vorbească, DNA va avea mult de lucru.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here