Cei 10 Faimosi si 10 Razboinici au inceput sa se intreaca Republica Dominicana pentru marele premiu in valoare de 100.000 de euro. Prezentatorul emisiunii, echipa de productie si cei 20 de concurenti au inceput filmarile de cateva zile.

Momentan, Faimosii nu au reusit sa cucereasca nicio medalie. Cristi Pulhac, fostul dinamovist, a pierdut o medalie importanta chiar cand avea un avantaj de zece secunde, iar toata lumea il vedea castigator. In episodul precedent s-au intrecut fetele, iar Razboinica Simi a fost declarata invingatoare.

A fost vizibil emotionata in momentul in care i s-a inmanat medalia si a declarat ca:

Vreau sa spun ca m-a ajutat foarte mult, dar nu medalia. Pentru ca in trei zile m-am vazut ca un peste fara apa. Chiar daca pe traseu sunt foarte mobila, la final nu ma concentram. De 14 ani nu am mai luat o medalie. Vazandu-ma cu aceasta medalie imi amintesc de copilaria de la Deva, cand faceam atletism.”

Iulian se afla pe locul cinci si deja pierduse secunde pretioase in lupta pentru medalie. Razboinicul s-a concentrat si si-a adunat puterile, astfel ca a revenit in joc si a castigat la limita in fata lui Cristi Pulhac. Tot azi si-a primit si el medalia:

“In primul rand vreau sa le multumesc Lupilor, singur nu m-as fi descurcat. In al doilea rand vreau sa il felicit pe Cristi pentru jocul bun pe care l-a avut. Mi-am dorit medalia, sunt foarte curios ce voi face cu ea.”

Din nefericire, ziua s-a incheiat cu o accidentare a lui Lili Sandu, care a avut nevoie de interventia medicilor – acesteia i-a sarit iar umarul.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here