Craciunul se apropie cu pasi repezi, la nici o luna inainte de acesta orasele din intreaga lume au inceput sa fie impodobite. Casa Alba nu se lasa mai prejos, iar Melania Trump este aceea care se ocupa ca totul sa fie fara cusur.

Pe data de 24 noiembrie, sambata, Melania a publicat o serie de imagini pe contul sau official de Twitter. In acestea se pot observa decoratiunile puse deja in Casa Alba. In una din imagini putem observa cum o femeie impodobeste un brad, iar in alta cum un voluntar aranjeaza deasupra unei usi luminitele pe o beteala din crengi de brad.

 

Prima Doamna a SUA a postat alaturi de fotografii si un mesaj prin care le multumeste tuturor voluntarilor veniti din intreaga tara ce au venit si au ajutat la decorarea Casei Albe. Ea sustine ca abia asteapta vizionarea care va avea loc duminica.

 

Bradul ce va fi pus in Camera Albastra din Casa Alba si care va fi principala decoratiune de Craciun a fost primit de catre cuplul prezindetial luni. In aceasta camera, pentru a avea loc bradul de dimensiuni considerabile, este scos candelabrul in fiecare an. Copacul de aproape 6 metri este ancorat de tavan pentru a avea stabilitate si tuns pentru a arata impecabil.

 

In fiecare an in perioada sarbatorilor o armata de voluntari munceste pentru a decora imensa Casa Alba si cele 132 de camera ale sale. Planificarea receptiei anuale din decembrie incepe inca din iulie, iar o armata de bucatari asigura mancare si dulciuri pentru invitati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here