Feli Donose a devenit pentru prima data mama. Curiozitate fanilor sai a fost, in principal, legata de tatal copilului, pe care cantareata nu l-a prezentat public pana acum. Prima fotografie alaturi de iubitul ei a starnit un val de reactii pe conturile de socializare!

In luna noiembrie, Feli a devenit mama pentru prima data si i s-a indeplinit una dintre cele mai mari dorinte ale sale. In timpul sarcinii, aceasta a compus o melodie superba, pe care i-a dedicat-o celei mici. Acela a fost si momentul in care a dezvaluit ca este insarcinata, de fapt.

Pe tatal fetitei sale l-a cunoscut la un eveniment, unde era invitata sa cante, iar de atunci au dezvoltat o frumoasa poveste de dragoste. Pentru a fi alaturi de iubita sa, Catalin a luat decizia de a se muta in Romania, iar acela a fost momentul in care cantareata a stiut ca el va fi tatal copilului ei. Vestea ca vor avea un bebelus i-a bucurat enorm pe cei doi, care simt ca viata lor a capatat alt sens de cand sunt parinti.

Faptul ca pana acum nu a insotit-o la niciun eveniment monden si nici nu a incarcat fotografii pe retelele de socializare a fost dorinta lui Catalin, pe care Feli a vrut sa o respecte. Despre Catalin poate spune ca este varianta sa masculina si se inteleg extraordinar, insa el nu vrea sa fie in centrul atentiei sau privit ca o persoana mondena:

“Eu nu vreau sa tin treaba asta secret, e tatal copilului meu, el nu vrea sa fie in atentie. El nu intelege lumea asta. Nu vreau sa il fortez, abia eu apar. Poate ca pentru mine nu inseamna ca succesul sa te promovezi peste tot. Afirmarea aceasta sufocanta vine din nevoia de a fi vazut, eu nu sunt asa, sunt cum simt sa fiu, nu am o coperta.”

Fotografia incarcata alaturi de iubitul sau a starnit un val de reactii in mediul online, fanii sai facandu-le fel de fel de urari de bine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here