Andreea Marin a ramas in inimile oamenilor ca “zana” de la emisiunea “Surprize, surprize”. Nu exista persoana sa nu fi vazut sau auzit emisiunea care a facut-o celebra pe bruneta. Dupa ani de zile, aceasta a decis ca este cazul sa faca o schimbare.

Are o cariera in plina ascensiune, este foarte implicata in actiuni caritabile, chiar si-a infiintat o fundatie prin care ajuta oamenii fara posibilitati materiale sa aiba acces la operatiile care le pot salva vietile. Insa nu isi neglijeaza familia. Aceasta a re o fetita minunata, de care este extrem de mandra si pe care o insoteste la toate olimpiadele internationale, iar tot timpul liber si-l petrece in compania ei.

Dupa divortul de fostul sau sot, Andreea nu si-a pierdut increderea in barbati, iar de un an de zile are o relatie cu un barbat care nu locuieste in Romania, dar cu care se intalneste cat poate de des. Probabil si acest lucru a determinat-o sa faca o schimbare in ceea ce priveste aspectul sau exterior.

Dupa ani de zile in care s-a vopsit bruneta, culoarea care a consacrat-o, Andreea a simtit ca este nevoia sa faca o schimbare legata de parul sau. Probabil recomandarea i-a facut-o un specialist, pentru ca o prinde foarte bine si o intinereste. Acesta s-a vopsit o nuanta mai deschisa, care ii contureaza perfect trasaturile.

In ultimele fotografii incarcate pe retelele de socializare, Andreea Marin demonstreaza ca se mentine in forma si la aceasta varsta. Are chiar un sfat pentru femeile care incearca sa slabeasca: “Nu m-am mai urcat pe cantar de ani buni. Nu mai stiu cate kilograme am. Un antrenor m-a invatat nu te urci si nu te uiti pe cantar pentru ca in perioade de stagnare te poate face sa te simti rau. Trei zile pe saptamana vin la sala.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here