Bogdan si Hannelore s-au inscris la emisiunea “Insula Iubirii” pentru a-si testa relatia, iar blonda a vrut sa vada daca iubitul ei isi asuma relatia sau continua sa o insele, dupa cum ea a sustinut. Surpriza, insa, a venit din partea ei, care s-a indragostit de ispita Andi, insa nu a recunoscut decat la ultimul testimonial.

Una dintre cele mai controversate concurente de la “Insula Iubirii” din toate sezoanele a fost Hannelore. Blonda nu recunostea niciodata ceea ce vorbea, nu isi asuma faptele sale si incerca sa manipuleze pe toata lumea. Ba chiar a dat vina pe montaj. Bogdan a vrut sa anuleze nunta care a avut loc chiar dupa ce s-au intors din Thailanda, insa a reusit sa il convinga sa faca petrecerea pana la urma. Numai ei stiu cum au trecut peste vorbele grele pe care le-au aruncat despre familiile lor.

Ce-i drept, insa, toata lumea se astepta ca cei doi sa se desparta. Iar acest lucru s-a intamplat la cateva luni de la nunta. Cei doi nu au recunoscut public, insa Bogdan a sters toate fotografiile in care aparea alaturi de Hannelore si nici nu mai poarta verigheta de o buna perioada de timp, lucru vizibil din fotografiile pe care le incarca in ultimul timp.

Bogdan isi petrece timpul ca un adevarat burlac, inconjurat de prietenii sai si pe la petreceri. Contactat telefonic, acesta nici nu a confirmat, dar nici nu a infirmat despartirea de sotia sa:
“Cand se va intampla ceva interesant in viata mea, respectiv cu viata mea, atunci va voi anunta, pana atunci vedeti Instagramul meu, de unde stiti exact ce fac eu zi de zi.”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here