Deși este mereu cu zâmbetul pe buze, puțini știu că Oana Lis a trecut printr-o dramă atunci când era doar un copil. Abandonată de mamă la două săptămâni, vedeta nu a găsit prea multă înțelegere din partea tatălui. Acesta venea beat acasă și o lovea. Cea care s-a ocupat de ea a fost bunica, căreia vedeta nu ezită să îi mulțumească ori de câte ori are ocazia.

Oana Lis: „Pentru mine cea mai mare frică era când venea tata beat acasă”
În cadrul unui interviu acordat recent, vedeta a vorbit despre trauma vieții sale. Mama sa nu și-a dorit să se ocupe de ea. Cea care a crescut-o este bunica sa, care a făcut tot posibilul să nu îi lipsească nimic. Întrebată dacă are amintiri frumoase din copilărie, vedeta a mărturisit că a trăit o perioadă de coșmar atunci când familia se reunise.

„Eu am trăit doar doi ani de zile cu părinții mei. Au fost cei mai groaznici ani din viața mea și mă bucur sincer că au fost doar doi. Am prins însă câțiva ani de copilărie frumoasă la străbunica mea, la țară. Și apoi, în adolescență, când stăteam la bunica. Dar multe amintiri frumoase nu am, din cauza traumelor din copilărie”, a spus Oana Lis pentru fanatik.ro.

Cum a ajuns Oana Lis să fie „ruptă” cu bătaia, în copilărie. Ce s-a întâmplat cu aceasta
Social Media
Oana Lis nu poate uita nici acum bătăile primite de la tatăl său, care venea beat acasă și căuta motiv de ceartă din orice. Singurele care i-au fost aproape atunci sunt mătușa și bunica, rudele știind despre chinurile pe care le îndura pe când era doar un copil.

„Nu am fost un copil năbădăios, fusesem bătută de tata și eram traumatizată, copiii bătuți au anumite traume. Eu fusesem, într-un fel, adoptată de bunica mea, și nu știam să mă bucur de multe. Mătușa și bunica mea se purtau frumos cu mine și eu încercam în permanență să nu le deranjez și să nu le fac probleme. Țin enorm la bunica și încerc să-i fiu alături tot timpul. Mi se pare normal să fiu așa”, a mai spus vedeta pentru sursa citată anterior.

Întrebată care este cea mai mare frică a sa, vedeta a mărturisit că și acum o urmăresc urmele trecutului.

„Pentru mine cea mai mare frică era când venea tata beat acasă. Se schimba totul, nu știam ce se va întâmpla. Făcea scandal, ne bătea”, a mai spus Oana Lis

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here