Ioana Tufaru este fiica regretatei Anda Calugareanu, ramanand singura pe lume dupa plecarea acesteia. Are o relatie de cinci ani de zile cu Ionut Mardare, cu care are si un copil. Insa nici asa nu i-a fost usor, cei doi fiind dati afara de catre tatal lui Ionut cand Ioana era insarcinata.

Socrul sau nu a fost niciodata de acord cu relatia lor, mai ales pentru ca cei doi ii furau bani din casa in mod constant. Satul de toate aceste probleme, i-a dat afara din casa, fara sa il intereseze unde vor ajunge. Au urmat nenumarate certuri si scandaluri, insa barbatul nu s-a lasta impresionat si si-a mentinut decizia.

Cel care le-a sarit in ajutor a fost Gigi Becali, care le-a cumparat o garsoniera, sa aiba unde sa locuiasca atunci cand se va naste copilul lor. Cei doi nu rateaza nicio ocazie fara sa ii multumeasca milionarului pentru sansa pe care le-a acordat-o atunci cand le era cel mai greu. Acum ei traiesc acolo si sunt extrem de fericiti, iar pentru Luca exista o multime de locuri de joaca in apropiere, pentru a nu se plictisi.

Fericitii parinti de azi au avut de trecut peste multe incercari, mai ales la nasterea fiului lor. Pentru ca Ioana nu a renuntat la fumat pe timpul sarcinii, acest lucru i-a daunat foarte mult copilului si a avut probleme de sanatate. Din fericire, a avut parte de ingrijire de specialitate, iar acum este un baiatel sanatos, plin de energie.

Ioana mai avea un singur hop de trecut – aspectul sau fizic, pe care l-a neglijat intotdeauna, iar kilogramele in plus erau nenumarate.

Acum, a slabit 70 de kilograme si s-a vopsit blonda: “Nu imi mai e foame! Mi se face dupa mult timp, dupa 4-5-6 ore. Uit, daca ma iau cu alta treaba, daca stau cu Luca. Sunt mai usoara cu aproape 70 de kilograme! Acum am 95 de kilograme. Dl doctor mi-a dat a doua sansa. Mi-a spus ca e ultimul tren pentru mine. Vreau sa slabesc si mai mult. 70-75 de kilograme, cu indulgenta. Vreau sa rezov si problemele de sanatate, sunt cam delasatoare. Sper sa mai reduc din marele meu viciu, fumatul!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here