Victor Slav s-a despartit de 6 luni de zile de Bianca Dragusanu si parea ca sufera in tacere. Insa cel mai ravnit burlac avea o relatie cu o bruneta foarte frumoasa, pe care a preferat sa o tina departe de ochii curiosilor.

Prezentatorul Tv a trait o poveste de dragoste tumultoasa alaturi de Bianca Dragusanu. Acesta a fost inselat in ambele relatii pe care le-a avut, nereusind sa isi salveze relatiile chiar daca le-a iertat pe cele doua femei. Cu Bianca Dragusanu i-a ramas un singur punct comun – fetita pe care o au impreuna si pe care au hotarat sa o creasca intr-un mediu normal, in care sa nu vada cearta si discutii.

In timp ce Bianca a avut deja doua relatii de la despartirea lor, a venit si momentul lui Victor Slav sa isi recunoasca relatia pe care o are de cateva saptamani cu o celebra bruneta din cluburile din Capitala. Pana acum nu s-a afisat la bratul nici unei persoane din showbiz si nu a avut contact cu presa, insa este cunoscuta de barbatii care frecventeaza cluburile din Bucuresti.

Raluca Silea, caci acesta este numele brunetei, a fost anagajata PR la un cunoscut club din Capitala, de aici si numarul mare de cunostinte in domeniu.

Cei doi au ales sa fie discreti momentan si sa vada daca sunt compatibili: “Am incercat sa pastram discretia cat mai mult timp posibil si acelasi lucru vom face si de acum incolo, pe cat posibil. Suntem tineri, liberi, incercam sa ne cunoastem cat mai bine si sa ne bucuram de momentele frumoase pe care ni le ofera viata. Va dorim un an fericit tuturor.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here