Mariana, concurenta primului sezon al concursului “Exatlon” a avut de indurat foarte multe probleme de-a lungul vietii si foarte putine persoana i-au fost aproape. Printre acestea se numara si milionarul Gigi Becali. Cand a vazut scandalul in care este implicat, aceasta a sarit imediat sa ii ia apararea.

Mariana este o sportiva de performanta, care reprezinta cu mandrie Romania de cate ori are ocazia, marturisind ca in primul rand vrea sa isi reprezinte tara, apoi o face pentru performanta, mai ales ca de multe ori ea alearga in scopuri caritabile, nu pentru a avea un beneficiu material.

Dupa incheierea filmarilor pentru concursul difuzat de postul de televiziune Kanal D, aceasta si-a vazut visul implinit – acela de a fi antrenoare de fitness. Dar nu a renuntat nici la marea sa placere – maratonul. Pentru ca nu avea posibilitatea materiala de a sustine acest sport, ea a apelat la Gigi Becali, care a ajutat-o fara sa stea pe ganduri.

Despre milionar, femeia are doar cuvinte de bine si imediat i-a luat apararea atunci cand fostul ginere al lui Traian Basescu i-a zis ca ar fi bine sa mearga la un ospiciu:

“Domnul Gigi Becali este o raza de lumina in tara asta, un trimis al Domnului pe Pamant. Si cum oamenii buni sunt greu incercati, si dansul a avut de indurat o perioada grea. Dar nu l-a inrait. Dimpotriva. A iesit de acolo mai bun, mai generos, cu mai multa caldura in suflet. Si daca zicea ca nu ma ajuta, pentru mine ar fi fost un cadou doar sa-l intalnesc si sa-i pot vorbi. Ma rog in fiecare seara pentru el si pentru familia dansului si este unul dintre oamenii la care ma gandesc inainte de fiecare competitie. Imi doresc sa fie mandru de mine si in 2019 si sa nu regrete nicio secunda ca m-a ajutat. Eu i-am dus si un cadou la “palat”, dar nu a vrut sa-l accepte, ca pentru dansul nu conteaza lucrurile materiale ci l-a interesat doar sa ma ajute.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here