O persoană nelipsită de la ceremoniile funerare organizate pentru regretata Mioara Roman a dezvăluit, în exclusivitate pentru Playtech Știri, că fostul său partener de viață nu va lua parte la înmormântarea sa. Motivul pentru care Petre Roman nu va fi prezent la eveniment. „Ar fi nobil din partea lui”

Mioara Roman va fi condusă pe ultimul drum, luni, 26 februarie 2024

Stingerea din viață a primei soții a ex-premierului Petre Roman a șocat întreaga țară. Mulți erau la curent cu starea sa precară de sănătate, în ultimele luni primind îngrijiri deosebite de sănătate. După ce a trecut prin sala de operație, Mioara Roman a fost internată la ATI, apoi externată din spital.

Nimeni nu se aștepta ca starea ei de sănătate să se deterioreze atât de rapid, având în vedere că s-a simțit mai bine după externare. Din păcate, evenimentul nu a putut fi controlat. Astfel, luni, 26 februarie 2024, regretata Mioara Roman va fi înmormântată, ceremonia începând la ora 14:00.

Cine s-a ocupat de ceremonia de înmormântare a regretatei Mioara Roman

Ceremonia de înmormântare, precum și slujbele anterioare specifice tristului eveniment, au fost organizate în totalitate de cunoscuta patroană de pompe funebre Gabriela Lucuţar. Aceasta a vorbit, în exclusivitate pentru Playtech Știri, despre cum s-au pregătit și cele mai mici detalii.

Deși decentă, ceremonia de înmormântare a fost organizată cu tot ce a fost mai bun. Oana Roman, fiica regretatei Mioara Roman, a fost cea care a ales ținuta mamei sale pentru această tragică zi. Potrivit dezvăluirilor făcute de Gabriela Lucuţar, aceasta este foarte elegantă.

Mioara Roman, îmbrăcată elegant chiar și în ziua înmormântării sale

„Este îmbrăcată într-o rochie neagră, elegantă, cu perle la gât. Și coliva are perle. Oana (Roman – n.r.) a cumpărat rochia și pantofii. A fost îmbrăcată elegant, cu haine noi, am machiat-o frumos”, a dezvăluit Gabriela Lucuţar

Despre coliva pregătită pentru regretata Mioara Roman, organizatoarea ceremoniilor funerare ne-a dezvăluit că a fost subiectul unei minuni. Foița de aur de deasupra colivei a luat forma lacrimilor Oanei Roman, cu care vorbea telefonic în timp ce pregătea preparatul.

Motivul pentru care Petre Roman refuză să fie prezent la înmormântarea fostei soții

Așa cum am precizat, ceremonia de înmormântare a regretatei Mioara Roman a început la ora 14:00. Potrivit Gabrielei Lucuţar, cunoscută și drept „Regina întunericului”, fostul partener de viață al acesteia refuză să se prezinte la tristul eveniment.

Toate rudele sunt prezente la criptă, acolo unde urmează să fie depus trupul neînsuflețit al Mioarei Roman. Singurul absent este ex-premierul Petre Roman, care, potrivit Gabrielei Lucuţar, preferă să păstreze amintirea fostei sale soții frumoasă.

„Este cripta goală în momentul acesta, dar lângă sunt toate rudele Mioarei Roman: părinţii, sora… Mi-ar plăcea să vină şi domnul Petre Roman la înmormântare. Ar fi nobil din partea lui. Dânsul a spus că preferă să nu o vadă aşa, ci să îi rămână în amintire cum o ştia, frumoasă…”, a declarat Gabriela Lucuţar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here