Alina a murit în urma episodului de furie în care a izbucnit prietena sa din copilărie, Loredana.Crima din Mangalia a lăsat multe inimi îndurerate

Deși erau prietene de foarte mult timp, acest lucru nu a oprit-o pe Loredana s-o ucidă, fără milă, pe prietena ei. Tânăra ar fi recurs la acest gest fiind orbită de gelozie și furie.

După ce i-a luat viața Alinei, înjunghiind-o, agresoarea i-a abandonat trupul neînsuflețit într-un parc din Mangalia.

Chiar dacă mai este puțin timp până când se va împlini o lună de la tragicul eveniment, familia și iubitul victimei nu-și pot reveni nici acum, fiind încă tulburați de ce a putut să i se întâmple Alinei.

Sergiu, iubitul tinerei ucise, care o aștepta acasă pe aceasta, nu poate descrie în cuvinte durerea provocată de pierderea persoanei iubite.

Însă, acesta a simțit să-și împărtășească suferința printr-un mesaj transmis pe rețelele sociale, la care oamenii care știu de cazul fetei ucise nu au întârziat să reacționeze.

Printr-un scurt videoclip, în care băiatul a inclus fotografii în care se afla alături de Alina, acesta și-a exprimat dorul și durerea pe care moartea iubitei i le-a lăsat în suflet.

”Mi-e dor de tine, iubirea mea”, a

scris Sergiu în descrierea filmulețului cu mai multe poze de cuplu, postat pe TikTok, conform wowbiz.ro.Cum au reacționat internauții la mesajul dureros al iubitului Alinei

Oamenii din online au răspuns imediat tânărului, încercând să-l consoleze și să-l încurajeze. Aceștia i-au transmis lui Sergiu să fie puternic, căci Alina îl va veghea întotdeauna dintre îngeri.

De asemenea, internauții sunt de părere că, datorită iubirii sincere pe care i-o purta Alinei, Sergiu a presimțit că pe iubita sa o așteaptă ceva rău.

Nu în ultimul rând, aceștia mai afirmă că, după ce Alina a demonstrat, cu prețul vieții, că nimeni nu îți este prieten, cu adevărat, ea va rămâne doar o amintire pentru cei care o plâng, în aceste momente.

,,Multă putere, Sergiu. Ea te veghează de acolo de sus. Ai grijă de tine și fii puternic pentru Alina”/ ,,Când îți este dor de ea, amintește-ți că-ți bate în piept. Din sufletul tău nu va dispărea niciodată”/ ,,Of,  Doamne, de ce trebuie să iei un copil atât de bun și nevinovat, când am auzit 3 nopți nu am mai dormit deloc, am plâns foarte mult, odihnă veșnică, Alina!”/ ,,S-a văzut și prin mesaje că ai iubit-o. Cât ai întrebat de ea, ai simțit că ceva nu e în regulă”/

,,Rămâne o lecție de viață, să nu ne mai încredem în prieteni”/ ,,Dumnezeu nu o să te lase, păcat de tinerețea ei”/ ,,Erați frumoși amândoi, vă stătea bine împreună, păcat!”/ ,,Acum conștientizează că nu o va mai vedea”/ ,,Păcat, aveați un viitor în față”/ „S-a distrus tot, v-a distrus viața”/ „Erați făcuți unul pentru altul”/ ,,Păcat de această despărțire”/ „Tu ești tânăr, peste 1 an te căsătorești, dar ea?! De acolo nu va mai veni niciodată, și ușor, ușor va rămâne doar o amintire, din păcate 😪” au fost câteva dintre comentariile internauților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here