Dupa ce telenovela dintre Brigitte Sfat si Ilie Nastase a ajuns la sfarsit, cei doi si-au vazut de drumurile lor. Bruneta si-a gasit un nou iubit, asociatul sau, iar fostul tenismen are o noua iubita, Ioana.

Daca lucrurile in relatia lui Brigitte nu au functionat cum se astepta, iar dupa logodna anuntata cu fast, lucrurile au inceput sa mearga prost. Bruneta a renuntat sa mai porte inelul de logodna si a sters toate fotografiile de pe retelele de socializare in care aparea alaturi de Cornel, pentru Ilie Nastase bat clopote de nunta. Fostul tenismen a luat decizia de a-si cere iubita de nevasta, iar in vara acestui an sa mearga la altar pentru a cincea oara.

Spera ca aceasta casnicie cu Ioana sa fie si ultima, sa nu mai treaca printr-un alt divort. De dragul iubitei sale din Constanta, fostul mare tenismen a recurs la un gest la care nici nu se gandea – si-a facut un tatuaj, care reprezinta initiala numelui logodnicei sale.

Intrebat despre fosta nevasta, aceasta a declarat ferm: “Nu ma impac cu Brigitte, eu am divortat si acum sunt bine cu femeia de langa mine. In iunie ne vom si casatori.”

De aceasta intrebare nu a scapat nici actuala logodnica a lui Ilie Nastase, insa a vorbit extrem de frumos despre fosta sa nevasta: “Am tot respectul pentru Brigitte, chiar daca nu o cunosc. Din cate stiu, ea nu l-a mai cautat deloc pe Ilie. Si daca l-ar cauta, nu as fi deranjata. Nu poti tine un barbat cu forta langa tine daca el nu vrea.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here